post

In curand: Pastila de psihologie

Pastila de psihologie este folosita pentru a gasi raspunsuri la intrebarile cele mai frecvente ale parintilor legate de problemele de crestere si educare a copiilor, problemelor de invatare si comportamentului acestora si este disponibila numai pe Kidspots.ro. 

Cititi cu atentie aceasta prezentare in intregime, inainte de a incepe sa folositi Pastila de psihologie.

- Pastrati articolul, s-ar putea sa fie nevoie sa il recititi.

- Transmite-ti-l catre cati mai multi prieteni si cunoscuti pentru a va asigura ca si acestia vor folosi corespunzator Pastila de Psihologie.  Pastila de psihologie nu este o solutie doar pentru dvs., ci si pentru toti ceilalti parinti.

- Daca aveti intrebari suplimentare, nu ezitati sa le adresati la info@kidspots.ro.

- Daca descoperiti ca Pastila de psihologie a avut un real beneficiu, va rugam nu ezitati sa ne impartasiti acest lucru.  Daca sunt probleme la care aceasta ar putea sa ajute, trimiteti intrebarile dvs. la info@kidspots.ro pentru ca Pastilele viitoare sa le aiba in vedere.

Ce este Pastila de psihologie si pentru ce se utilizeaza?

Pastila de psihologie contine raspunsuri pentru parinti la problemele care ii framanta in legatura cu cresterea si dezvoltarea copiilor, comportament si invatare.  Acestea sunt incluse in explicatii si sfaturi furnizate de psihologul clinician si educational Monica Bolocan.

Atentionari legate de Pastila de psihologie

- Informatiile incluse in Pastila de psihologie pot interactiona cu alte sfaturi primite sau citite din alte surse.  In orice situatie, acestea vor fi interpretate astfel incat sa fie aplicabile in cazul dvs. particular si tinand cont de temperamentul si situatia concreta a copilului dvs.

Pastila de psihologie se adreseaza tuturor celor interesati de subiectul abordat, fie ca sunt educatori, profesori, parinti, bunici sau chiar copii.

Cum sa utilizati Pastila de psihologie?

Doza normala este de o Pastila pe saptamana, administrata de obicei martea, pe Kidspots.ro Pastila trebuie citita pe indelete, in timp ce stati la calculator sau chiar de pe dispozitivul mobil.  Va fi disponibila pe site, dar si in social media si in newsletter.

Pentru a va asigura ca nu ratati o administrare, va vom trimite Pastila de psihologie si prin newsletter, deci asigurati-va in prealabil ca v-ati abonat la acesta.  Pastila de Psihologie nu necesita conditii speciale de pastrare, o veti gasi totdeauna in pagina de Stiri a Kidspots.  Daca ati uitat sa cititi o Pastila, faceti-o imediat ce v-ati adus aminte pentru a respecta schema obisnuita.

Reactii adverse ale Pastilei de psihologie

In general Pastila de psihologie este primita cu interes si bine tolerata, pentru orice alta reactie va rugam sa ne scrieti la info@kidspots.ro.

Aceasta poate conduce la schimbari pozitive in comportamentul copiilor si in relatiile parinte-copil. Dat fiind efectul imediat si utilitatea Pastilei, aceasta risca sa creeze dependenta pe termen lung.

Cum se prezinta Pastila de psihologie?

Pastila de psihologie se prezinta sub forma unor articole saptamanale, mai scurte, de forma intrebare-raspuns.

Detinatorul copyright si producatorul Pastilei de psihologie: Kidspots.ro, in parteneriat cu psiholog Monica Bolocan (www.psiholog-copii.ro)