Despre noi

Despre noi

Dedicata familiilor, KidSpots este cea mai buna sursa pentru informare, identificare si localizare a punctelor de interes din orasul tau, necesare atunci cand ai copii. KidSpots pune la dispozitie o gama larga de locatii si evenimente pentru copii, parinti si bunici, atat utile sau educative, cat si de tip divertisment (gradinite si scoli, after school, cursuri si activitati extra-scolare, clinici pediatrie si farmacii, muzee, magazine, locuri de joaca sau divertisment). Aplicatia Kidspots vine in ajutorul parintilor si a bunicilor care doresc sa ofere copiilor ocazia de a participa la cele mai interesante si interactive evenimente, spectacole sau alte activitati extrascolare.

KidSpots permite identificarea locatiilor de interes de proximitate, dar si din intreg orasul. Este alegerea cea mai buna atunci cand cauti o gradinita in apropierea casei sau a locului de munca, o scoala buna, un loc de joaca pentru petrecerea prichindelului sau un curs de balet pentru o mica domnisoara. KidSpots te duce la fix cand esti in cautarea unei farmacii sau al unui medic pediatru pentru urgenta, cand nu stii ce faci in weekend cu copilul sau, de ce nu, atunci cand cauti magazinul pentru cadoul sau cartea perfecta pentru copii. Intr-o lume in care evenimentele se succed cu repeziciune, iar parintii sunt vesnic in cautarea activitatii potrivite pentru copii, alege sa fii informat corect si la zi cu KidSpots.

Dincolo de accesul la informatii, KidSpots pune la dispozitia utilizatorilor un element indispensabil pentru zilele noastre: socializarea. Aplicatia iti permite sa ne recomanzi locatiile sau activitatile si evenimentele incercate, sa permiti altor utilizatori si prietenilor tai sa fie informati sau sa cunoasca opinia ta, iar tu sa afli parerile si recomadarile altora. Adu-ti si prietenii in lumea KidSpots si puteti vedea pe unde umbla fiecare, ce a incercat si i-a placut (sau nu). Te poti conecta prin contul tau de Facebook, totul fiind atat de simplu.

Momentan poti gasi informatii doar pentru Bucuresti si Ilfov, Brasov, Constanta si Timisoara, lista urmand sa fie extinsa in curand si cu alte orase mari ale tarii. Acceseaza KidSpots atat in versiunea website, cat si prin aplicatiile pentru iOS si Android (disponibile in mod gratuit in iTunes si Google Play).

Daca ai o afacere care se adreseaza domeniilor de interes legate de copii si vrei sa o promovezi, KidSpots este alegerea perfecta, publicitatea fiind targetata specific pe segmentul relevant. Pentru mai multe detalii, te rugam sa vizitezi pagina de Oferte.

In urmatoarea perioada, societatile SC Ghigea Group SRL si SC Worldwide Television SRL vor fuziona, societatea din urma fiind cea absorbita, conform Proiect de Fuziune Ghigea Group – WWTV