post

English Kids Academy isi deschide un nou sediu in Sectorul 1 din Bucuresti

Pe data de 17 iulie 2017, English Kids Academy, divizia pentru copii și adolescenți a International House Bucharest, inaugurează cel de-al treilea sediu din București, în zona Victoriei-Ion Mihalache, pe strada Postelnicului (la intersecția cu str. Clucerului), numărul 12, etajul 2, Sector 1. Prezent în România de 15 ani, creatorul standardelor de predare a limbii engleze în lume, oferă copiilor şi adolescenţilor cursuri eficiente pentru studiul limbii engleze, dar și cursuri de calificare a profesorilor de engleză pentru predarea limbii străine copiilor.

Sub deviza „Happy Learners are effective Learners” („Cei care învaţă cu bucurie învaţă eficient”), EKA propune copiilor şi adolescenţilor un program cu rezultate concrete de asimilare a cunoştintelor de limba engleză.

Împletind experiența de predare de 65 ani a specialiștilor International House World Organisation cu teoria inteligențelor multiple definită de profesorul dr. Howard Gardner, la English Kids Academy copiii sunt expuși mai multor strategii de predare, iar abilitatea lor de învățare este dezvoltată.

În fiecare lecție se foloseste o gamă variată de activităţi prin care caracteristici ale diferitelor inteligențe se interconectează și astfel oferă o bază de conexiuni neuronale mai amplă pe care se poate dezvolta o învățare de calitate și mai ales o ȋnvăţare eficientă.

Rezultatele cursanților English Kids Academy vorbesc de la sine: 100% promovabilitate la examenele internaționale Cambridge KET, PET sau CAE, iar peste 79% dintre aceștia au obținut calificative Pass with merit si Pass with Distinction. Peste 90% dintre elevii care au suţinut examenele YLE (Starters, Movers, Flyers) au obținut punctaj maxim la proba de Speaking. Iată de ce, încă din 2016, Cambridge English Language Assesment a acordat EKA titlul de unul dintre cele mai bune centre de pregătire a copiilor din țară, cu „impact educațional excepțional”.

English Kids Academy îi aşteaptă pe toţi cei interesaţi să-și înscrie copiii la cursuri de engleză, chiar de la vârste mici, între 6 luni şi 4 ani. În cadrul programelor „Sing & Play” (6 luni – 2 ani), „Wiggle & Grow” (2 – 3 ani) şi „Laugh & Learn” (3 – 4 ani) se stimulează odată cu învăţarea limbii engleze și dezvoltarea timpurie a copiilor.

Programul Future Leaders pentru adolescenti si liceeni,le ofera tinerilor ocazia sa cunoasca diferite aspect ale lumii profesionale programul ajutandu-i sa isi dezvolte abilitati de gandire analitica, rezolvare de probleme, lucru in echipa sau sustinerea unei prezentari, toate astea intr-un mediu care sa le stimuleze in permanenta creativitatea si spiritual inovator.

Cu ocazia lansarii centrului nou, toate cursurile de engleza de vara pentru copii din strada Postelnicului beneficiaza de un prêt special, redus cu 50%.

Detaliile despre cursurile, acreditările şi realizările English Kids Academy pot fi găsite pe site-ul oficial, http://www.englezacopii.ro.