post

JOHNSON’S® Baby, peste 120 de ani de stiinta pentru bebelusi fericiti si sanatosi

Odata devenit parinte, totul capata noi dimensiuni, iar îngrijirea corespunzatoare a bebelusului reprezinta una dintre cele mai mari provocari. Fiecare moment petrecut cu noul nascut este important, fiecare atingere ajuta bebelusul sa se adapteze unui alt mediu, sa cunoasca si sa înteleaga ceea ce se întâmpla în jurul sau.

De peste 120 de ani, JOHNSON’S® Baby studiaza bebelusii, dezvoltând produse speciale, testate clinic, ce contribuie la îngrijirea corecta a pielii si la dezvoltarea armonioasa a celor mici. Mostenirea si expertiza JOHNSON’S® Baby au ajutat la crearea unor produse ce respecta normele de calitate, asigurând beneficiile de care are nevoie pielea bebelusului. În România, JOHNSON’S® Baby este recomandat de Societatea Româna de Pediatrie.

Stiinta simturilor si rolul ei în dezvoltarea armonioasa a bebelusului

Johnson’s-Baby-Oil-With-Vitamin-E-03În primii ani de viata, bebelusul cunoaste lumea înconjuratoare prin intermediul simturilor, care îl ajuta pas cu pas sa descopere tot ceea ce este nou în jurul sau. În urma cercetarilor facute pe parcursul anilor, JOHNSON’S® Baby a constatat importanta pe care o are stimularea senzoriala în cresterea unui bebelus. Spre exemplu, tot ceea ce un bebelus simte, miroase, aude si vede ajuta la crearea
legaturilor sinaptice si la dezvoltarea creierului.

Simturile bebelusului sunt înca din timpul vietii intrauterine un caleidoscop de sentimente, sunete, mirosuri si gusturi, dupa nastere, contactul senzorial fiind modalitatea principala prin care cei mici cunosc lumea.

Studiile arata ca prin experiente multisenzoriale consistente în primele luni de viata, bebelusii obtin beneficii pe termen lung, de la reducerea stresului si o mai buna calitate a somnului, pâna la o durata mai mare a legaturilor sinaptice.

Având la baza aceasta stiinta, JOHNSON’S® Baby a creat produse speciale, care sa transforme fiecare moment de îngrijire într-o experienta a simturilor si în acelasi timp, într-o oportunitate de învatare si cunoastere pentru noul nascut.

Certificarea TRIPLE BABY PROTECTION™

Produsele pentru bebelusi JOHNSON’S® Baby sunt realizate cu grija si cu atentia de care cei mici au nevoie, astfel încât sa contribuie la dezvoltarea acestora înca din primele clipe de viata. Certificarea TRIPLE BABY PROTECTION™ reprezinta angajamentul JOHNSON’S® Baby de a oferi îngrijire si protectie sigura si blânda pentru pielea si parul bebelusului.

Trecând o serie de teste riguroase, fiecare produs este eficient, delicat si sigur, având la baza formule special realizate, cu un numar minim de ingrediente necesare pentru a asigura beneficiul dorit.

JOHNSONS-BABY-SHAMPOOSamponul JOHNSON’S® Baby

Primul pas pentru o experienta multisenzoriala este baita bebelusului. Samponul JOHNSON’S® Baby cu formula sa unica FARA LACRIMI® este la fel de delicat cu ochii, precum apa pura. De aceea, este ideal pentru curatarea parului bebelusului, se clateste usor, lasând parul fin si moale.

Uleiul JOHNSON’S® Baby

Dupa baie, rutina de îngrijire continua cu un masaj, de fiecare data o oportunitate de stimulare a simturilor pentru bebelus. Pielea nou nascutilor se deshidrateaza mult mai repede decât pielea unui adult, de aceea uleiul JOHNSON’S® Baby este special realizat pentru a crea o
bariera de protectie a pielii. Produsul este indicat pentru masajul bebelusului.

JOHNSON’S® Baby Lotiunea de Spalare

Delicata JOHNSON’S® Baby Lotiunea de Spalare Delicata, cu o formula originala, asigura hidratarea pielii bebelusului, cu fiecare baita. Spuma de baie cu aroma sa unica ajuta la stimularea simturilor celui mic.


Despre Johnson & Johnson

Johnson & Johnson este producatorul cel mai complet si cu cea mai ampla extindere geografica din lume la nivel de produse de îngrijire, precum si la nivel de furnizare de servicii conexe pe piata de consum, a produselor farmaceutice si a aparaturii medicale si de diagnoza. Cele peste 200 de filiale Johnson & Johnson din 57 de tari au un numar de aproximativ 122.000 de angajati.

De la înfiinarea sa în anul 1886, compania Johnson & Johnson este recunoscuta pentru grija si încrederea manifestate, dezvoltând constant relatia dintre parinte si copil. Obiectivul fundamental al companiei Johnson & Johnson este acela de a oferi produse si servicii inovatoare si sigure, de înalta calitate, pentru a ajuta la tratarea si vindecarea bolilor si pentru a îmbunatai calitatea vieii. Printre brandurile aflate în portofoliul Johnson & Johnson se mai numara: JOHNSON’S Baby®, Compeed®, Neutrogena®, Listerine®, o.b.®, Carefree® si Clean & Clear® Le Petit Marseillais®. Unul dintre cele mai populare branduri din portofoliul Johnson&Johnson este JOHNSON’S Baby®.

Având o serie de certificari, precum NO MORE TEARS®, CLINICALLY MILDNESS PROVEN® si TRIPLE BABY PROTECTION™, produsele JOHNSON’S® Baby garanteaza calitatea si delicateea de care are nevoie pielea nou nascuilor. În România, JOHNSON’S® Baby este liderul produselor de îngrijire pentru bebelusi, fiind recomandat de Societatea Româna de Pediatrie.