post

Tabere scolare in vacanta inter-semestriala

A mai ramas putin pana la vacanta dintre semestre si preocuparea principala legata de aceasta este organizarea timpului copiilor.  Kidspots va va fi alaturi cu recomandari de programe si evenimente pentru petrecerea timpului in oras, acasa, dar pentru cei care vor totusi sa se bucure de iarna din plin, taberele scolare raman varianta cea mai potrivita.  Copiii se pot bucura de zapada, dar si de activitati sportive, alegand taberele de schi sau de snowboard oferite de organizatorii de tabere cu experienta.  Alegerea este destul de dificila data fiind oferta varianta, insa totul depinde de locatie si de conditiile pe care le preferati pentru copilul dvs.

Organizatia Tabere cu suflet propun cateva tabere de vis in statiunile de pe Valea Prahovei, urmarind dezvoltarea armonioasa prin activitati fizice, dar si prin jocuri si relationarea cu ceilalti copii.  In ceea ce priveste schiul, cei mici se vor bucura in principal de alunecarea pe zapada, grupele de performanta fiind setate apoi in functie de nivelul acestora. Hotelurile alese sunt situate la maxim 300 m de partii si au fost atent selectionate pentru a satisface conditiile specifice copiilor, iar pretul taberei include 3 mese calde zilnic, precum si gustarile pe partie.  Nu va faceti griji daca nu trimiteti copiii cu echipament de schi, acesta poate fi inchiriat contra cost (cu exceptia ochelarilor de schi).

Daca doriti o alta locatie pentru vacanta, puteti opta pentru tabara de schi de la Straja, organizata de Children Tour.  Tabara include serile tematice distractive, 3 mese/zi gandite si pregatite special pentru o alimentatie sanatoasa a copiilor, fotografii postate zilnic pe pagina de Facebook a organizatorului pentru a urmari activitatea copiii, dar si o tombola surpriza organizata in ultima seara de tabara.