post

TOP 2017 Generaţia lui John

În perioada 3 decembrie – 21 decembrie 2017, emisiunea Generația lui John își caută invitatul anului 2017.

Fanii emisiunii au la dispoziție lista cu toți invitații din 2017, disponibilă pe site, locul unde își pot exprima votul, o dată pe zi, până la finalizarea campaniei.

Despre emisiune

“Generaţia lui John” este un format de emisiune pentru tineri, cu difuzare pe postul local de televiziune Prahova TV, de luni până vineri, încă din anul 2012. Misiunea acestui format este de a promova tinerii din județul Prahova şi nu numai. Până în acest moment, mai bine de 1500 de invitați au avut curajul să creadă în ei şi să vorbească despre visurile lor. Viziunea emisiunii este de a crea o comunitate de tineri activi care schimbă lumea în bine.

Cum votezi invitatul anului

Topul este disponibil pe http://generatialuijohn.ro/top-2017 și găzduiește, zilnic, mii de utilizatori dornici să-și exprime votul și să câștige premii.

Bursa Generația lui John

În cadrul topului organizat de către Generația lui John sunt puse la bătaie premii în valoare de peste 12.000 euro, iar marele premiu constă într-o bursă educațională în valoare de 10.000 euro, denumită generic Bursa Generația lui John, care cuprinde 4 ani de studii pentru copiii aflați în clicul gimnazial, din clasa a 5-a și până în clasa a 8-a inclusiv.

Premii în cadrul topului

Pentru cei care votează sau sunt nominalizați premiile sunt cam așa: un City Break în doi, bursă de 10.000 euro, pizza pentru toată familia, ședință foto profesională, servicii de albire dinți, fitness cu gașca și un gadget ultimul răcnet!

Hai la gală, pe 21 decembrie

La finalul campaniei ești invitat la o super gală de premiere care va fi transmisă LIVE pe Facebook-ul emisiunii, iar dacă ești alațuri de noi, ai ocazia să-l cunoști în persoană pe invitatul anului 2017.